Teambuilding organiseren

Lunch op bijzondere locatie met producten van lokale leveranciers

Tijdens een teambuilding of een VIP ontvangst op een bijzondere en onverwachte locatie geven wij u en uw gasten het Dolce Vita gevoel. Na een activiteit even relaxen en tijd voor elkaar. Door te werken met streekproducten en lokale ondernemers geven wij uw event net dat stukje extra aandacht. Zodat er weer een mooie herinnering wordt gemaakt.

Eerst een fietstocht door landelijk gebied en als verrassing een smakelijke lunch midden in de natuur. Voor een groep zakelijke relaties organiseerden wij deze lunch met kaas van boer Bas, worstsoorten van slagerij Mulder en brood van de plaatselijke bakker Van Santen. Met een glaasje melk van de boerderij. En een lekker vers schepijsje toe.

Een sportief programma kan natuurlijk ook als je een teambuilding wilt organiseren. Een mountainbike tocht langs een mooie route, gevolgd door kanoën en strandzeilen. Is dit iets te heftig voor uw deelnemers? Een wandeltocht met GPS en opdrachten onderweg is ook mogelijk. Dit is een greep uit de mogelijkheden. Samen kijken we wat voor uw groep het beste en het leukste is.

Autorally goed doel

Mooie start van autorally bij De Hoecksack Heenvliet

Voor stichting Womens Powerrr zetten we een autorally uit langs mooie dorpen. Voor chauffeur en bijrijder een uitdagende opdracht om geen fouten in de route te maken en wat puzzels onderweg op te lossen. Teambuilding organiseren pur sang. Na afloop een borrel met een veiling met bijzondere items. Aan het eind van de dag hadden we een mooi bedrag  ingezameld voor het goede doel!

 

© – Uitstekend geregeld!